неделя, 15 май 2011 г.

Моят най-добър приятел

Когато мама ми прочете новата задача, веднага казах че ще направя картичка за Тошко - моят брат и най-добър приятел. Мама се изненада, понеже ние понякога се караме и даже се бием, обаче после винаги се сдобряваме и много го обичам. Мама ни разказва истории какво съм правила когато той е бил бебе и много се забавляваме. Исках на картичката да сме двамата и в интернет мама намери тази картинка, която много прилича на една наша снимка от по-миналото лято

Избрах си такъв модел на картичката, че да може да стои изправена и да се вижда картинката. Изглежда сложна, но всъщност се прави много лесно. Мама ми помогна само със залепянето на дъждовните капчици понеже са много мънички. 
С тази картичка ще участвам в игра 19 на малки картичкофурии и поздравявам всички, които имат братчета или сестричета. Дано ви хареса.

И да не забравя да се похваля и да благодаря на целия екип на Хобисимо, че вече имам лично моя си машинка за рязане и релеф - Текстур бутик. С нея направих зелената тревичка с цветенцата за картичката си. Сега ще мога да правя още по-красиви картички. Благодаря!

3 коментара: